DE VERPLEEGSTERS
REGIO GROOT-MALDEGEM & KNESSELARE


De Verpleegsters startten in 2006, 4 verpleegkundigen nl. Carine, Claudine, Heidi en Sylvie onze thuisverplegingspraktijk in Groot Maldegem – Knesselare. Door de jaren heen waren ook Ann en Kathleen werkzaam bij De Verpleegsters. Ondertussen, 10 jaar verder, vormen wij een groepspraktijk met 6 enthousiaste ervaren verpleegsters in de thuiszorg Maldegem - Knesselare.


Sylvie


Mijn naam is Sylvie Lammens, ik woon te Aalter, ben gehuwd met Tom en heb 2 schatten van zonen. In 2000 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige A2 en ben toen onmiddellijk aan de slag gegaan in Veilige Have te Aalter op de revalidatiedienst. Doordat ik in mijn opleiding stage gedaan had op de dialyse, wou ik die uitdaging aangaan en daar heb ik een 2-tal jaar gewerkt. Tot een familielid mijn aansprak dat ze op zoek waren naar een enthousiaste verpleegkundige om hun team te vervolledigen in de thuiszorg. Het was een gans andere uitdaging, maar ik nam ze met beide handen aan. Wat mij aanspreekt in de thuiszorg is het sociale contact en de waardering die je krijgt van patiënten.

Claudine


Hallo, ik ben Claudine Grootaert, gehuwd met Piet en heb 2 flinke dochters. Ik woon in Adegem en heb nog nooit ergens anders gewoond, ik ben dus een echte Adegemse. In 1985 ben ik afgestudeerd als gegradueerde verpleegkundige A2 in Eeklo en werkte ik het eerste jaar in het Heilig Hart Kliniek te Eeklo op dienst inwendige zorgen. Ben in de thuiszorg terechtgekomen vanaf 1986, eerst in loondienst en in 2001 als zelfstandige. Eens je 30 jaar in dezelfde sector werkt heb je al veel meegemaakt en ervaring opgedaan. Naast het vele werk ben ik ook graag thuis voor het huishouden en lekker koken. Ik hou van de fiets en een actieve fiets - of wandelvakantie. Tot gauw eens...

Geertrui


Ik ben Geertrui Hertleer , afgestudeerd als gegradueerde verpleegkundige in 1985 in het Sint-Vincentius à Paulo instituut in Eeklo. Mijn eerste werkervaring deed ik op als thuisverpleegkundige in de regio Eeklo bij Solidariteit voor het Gezin. Daarna ben ik 14 jaar in een OCMW rusthuis aan het werk geweest in Maldegem-Adegem. Om dan in 2001 en nieuwe uitdaging aan te gaan in een kinderdagverblijf Ukkie-Pukkie In Maldegem als verpleegkundige en ondersteuning van de veranwoordelijke, dit in een part-time job. Vanaf 2009 ben ik naast deze job ook nog als zelfstandige verpleegkundige gaan werken bij een zeer enthousiaste groep thuisverpleegkundigen “ De Verpleegsters” samen met nog 5 andere collega’s staan wij dagelijks in voor de nodige zorgen aan onze patiënten.

Jana


Hallo, ik ben Jana Andries. Ik woon in Sint-Laureins en mijn favoriete bezigheid naast het werk is volleybal. Ik studeerde van 2011 tot en met 2014 aan de Artevelde Hogeschool voor mijn Professionele Bachelor in de Verpleegkunde, waar ik met onderscheiding voor ben geslaagd. Gedurende mijn opleiding doorliep ik vele stages en het werd me vrijwel meteen duidelijk dat thuisverpleging helemaal mijn ding was. Tijdens mijn laatste examenperiode aan de hogeschool werd mij de vraag gesteld door Claudine om bij de groep te komen werken. Sinds juli 2014 ben ik dan ook bij deze schitterende groep ‘De Verpleegsters’ gestart. Ik doe het werk heel graag, ik verzorg de patiënten met hart en ziel en wat je ervoor terug krijgt is meer waard dan geld.

Carine


Ik ben Carine De Jaeger woonachtig te Zomergem. Gehuwd en mama van 2 zonen. Ik werk reeds 30 jaar als verpleegkundige waarvan 26 jaar met hart en ziel in de thuiszorg regio Groot Maldegem – Knesselare. Door het volgen van bijscholingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen de thuiszorg. Ik volgde de cursus wondzorg waardoor ik mijn attest van referentieverpleegkundige behaalde.

Cindy


Hallo, Mijn naam is Cindy Leliaert. Ik woon in Maldegem – Kleit samen met mijn man en 2 kinderen. Na mijn middelbare studies (jeugd- en gehandicaptenzorg) werd ik geprikkeld om verder te studeren tot verpleegkundige. In 2008 ben ik afgestudeerd als gegradueerd verpleegkundige. In 2017 haalde ik mijn diploma Bachelor verpleegkundige aan de Hogeschool Vives te Kortrijk.

THUISVERPLEGING NODIG? 050 70 02 97

Contacteer ons