DE VERPLEEGSTERS
REGIO GROOT-MALDEGEM & KNESSELARE


De Verpleegsters startten in 2006 hun thuisverplegingspraktijk. Nu vormen zij een team met 6 enthousiaste ervaren verpleegsters in de thuiszorg in de regio Groot-Maldegem en Knesselare.


Claudine


Hallo, ik ben Claudine Grootaert, gehuwd met Piet en heb 2 flinke dochters en drie schattige kleinkinderen. Ik woon in Adegem en heb nog nooit ergens anders gewoond, ik ben dus een echte Adegemse. In 1985 ben ik afgestudeerd als gegradueerde verpleegkundige A2 in Eeklo en werkte ik het eerste jaar in het Heilig Hart Kliniek te Eeklo op dienst inwendige zorgen. Ben in de thuiszorg terechtgekomen vanaf 1986, eerst in loondienst en in 2001 als zelfstandige. Eens je meer dan 35 jaar in dezelfde sector werkt heb je al veel meegemaakt en ervaring opgedaan. Naast het vele werk ben ik ook graag thuis voor het huishouden en lekker koken. Ik hou van de fiets en een actieve fiets- of wandelvakantie. Tot gauw eens...

Jana


Hallo, mijn naam is Jana Andries. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in het gezellige Knesselare. Mijn favoriete bezigheid naast het werk is volleybal, dat ik vanaf dit jaar recreatief doe bij Maldegem. Ik studeerde van 2011 tot en met 2014 aan de Artevelde Hogeschool voor mijn Professionele Bachelor in de Verpleegkunde, waar ik met onderscheiding voor ben geslaagd. Gedurende mijn opleiding doorliep ik vele stages en het werd me vrijwel meteen duidelijk dat thuisverpleging helemaal mijn ding was. Tijdens mijn laatste examenperiode aan de hogeschool werd mij de vraag gesteld door Claudine om bij de groep te komen werken. Sinds juli 2014 ben ik dan ook bij deze schitterende groep ‘De Verpleegsters’ gestart. Ik doe het werk heel graag, en met het ganse team doen wij dagelijks ons best om iedereen de beste verzorging te geven.

Aline


Hallo, ik ben Aline. Ik ben afkomstig uit Oostwinkel. Ik ben in 2015 afgestudeerd als gegradueerde verpleegkundige te Gent. Tijdens mijn studies werd mij al snel duidelijk dat thuisverpleging volledig mijn ding was. Ik ben na mijn studies eerst 3,5 jaar in loondienst gaan werken. In 2019 heb ik de stap gezet om als zelfstandige te gaan werken bij de fantastische groep 'De Verpleegsters'. Over deze beslissing heb ik nog geen moment spijt gehad! Als collega's springen we voor elkaar in de bres met als einddoel de beste zorg kunnen bieden aan de patiënten.

Inka


Ik ben Inka Danschotter, samen met mijn dochtertje woon ik in het hartje van Maldegem. In 2017 ben ik afgestudeerd als A2 verpleegkundige en ben ik aan de slag gegaan in AZ Alma, ik heb daar 3 jaar veel ervaring opgedaan. Door verandering in mijn gezinssituatie heb ik de stap gemaakt om te beginnen als zelfstandige thuisverpleegkundige. Ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn keuze en doe mijn werk met hart en ziel. Ik ben dankbaar dat ik in dit fantastisch team ben terecht gekomen met verpleegsters die elke dag het beste geven van zichzelf om de zorgen te bieden die onze patiënten verdienen.

Jolien


Ik ben Jolien, geboren op 2 april 1998 en verpleegkundige sinds juni 2021. Meteen wist ik dat thuisverpleging de juiste beslissing was. Een band opbouwen met de patiënten en meer kunnen zijn dan alleen maar een verpleegster! Ik ben dan ook direct na mijn opleiding gestart bij ‘De Verpleegsters’ en heb hier nog geen enkel moment spijt van gehad. In mijn vrije weekend hou ik ervan om tijd te spenderen met mijn vrienden en familie.

Isabeau


Aoha, ik ben Isabeau Bauwens, getrouwd met Jadran en mama van Duende (3 jaar) en Nuï (1 jaar). Wij hebben ons gesetteld in het groene Vossenhol gelegen in Maldegem waar ik ben geboren en getogen.
Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool Gent. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring kunnen opdoen, van rusthuizen tot en met ziekenhuizen. Toch werd het duidelijk dat mijn hart in de thuiszorg lag. Na 4 jaar in loondienst gewerkt te hebben in de thuiszorg aan de kust, heb ik de sprong gewaagd om als zelfstandige te werken.
Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Zorg helemaal kunnen geven zoals ik het wil en met mensen aan mijn zijde die er dezelfde liefde en passie in steken. Een droom die uitkomt. Naast mijn werk en mijn familie ben ik er ook graag bij als mijn man er op uittrekt met zijn mobiele cocktailbar.

THUISVERPLEGING NODIG? 050 70 02 97

Contacteer ons