DE VERPLEEGSTERS
REGIO GROOT-MALDEGEM & KNESSELARE


De Verpleegsters startten in 2006, 4 verpleegkundigen nl. Carine, Claudine, Heidi en Sylvie onze thuisverplegingspraktijk in Groot Maldegem – Knesselare. Door de jaren heen waren ook Ann en Kathleen werkzaam bij De Verpleegsters. Ondertussen, 10 jaar verder, vormen wij een groepspraktijk met 6 enthousiaste ervaren verpleegsters in de thuiszorg Maldegem - Knesselare.


Sylvie


Mijn naam is Sylvie Lammens, ik woon te Aalter, ben gehuwd met Tom en heb 2 schatten van zonen. In 2000 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige A2 en ben toen onmiddellijk aan de slag gegaan in Veilige Have te Aalter op de revalidatiedienst. Doordat ik in mijn opleiding stage gedaan had op de dialyse, wou ik die uitdaging aangaan en daar heb ik een 2-tal jaar gewerkt. Tot een familielid mijn aansprak dat ze op zoek waren naar een enthousiaste verpleegkundige om hun team te vervolledigen in de thuiszorg. Het was een gans andere uitdaging, maar ik nam ze met beide handen aan. Wat mij aanspreekt in de thuiszorg is het sociale contact en de waardering die je krijgt van patiënten.

Claudine


Hallo, ik ben Claudine Grootaert, gehuwd met Piet en heb 2 flinke dochters en twee schattige kleinkinderen. Ik woon in Adegem en heb nog nooit ergens anders gewoond, ik ben dus een echte Adegemse. In 1985 ben ik afgestudeerd als gegradueerde verpleegkundige A2 in Eeklo en werkte ik het eerste jaar in het Heilig Hart Kliniek te Eeklo op dienst inwendige zorgen. Ben in de thuiszorg terechtgekomen vanaf 1986, eerst in loondienst en in 2001 als zelfstandige. Eens je 30 jaar in dezelfde sector werkt heb je al veel meegemaakt en ervaring opgedaan. Naast het vele werk ben ik ook graag thuis voor het huishouden en lekker koken. Ik hou van de fiets en een actieve fiets - of wandelvakantie. Tot gauw eens...

Evi


Ik ben Evi Van Landschoot geboren op 5 januari 1983. Samen met mijn man Glenn is ons gezin compleet met onze 2 kinderen. Ik studeerde af als bachelor in de verpleegkunde (Algemene ziekenhuisverpleegkunde). In mijn werkcarrière heb ik verschillende zaken ondernomen om mijn kennis te verbreden. Ik zie mezelf als een verpleegkundige die een technische achtergrond heeft. Na mijn studies stond ik de eerste 2 jaar op een chirurgische afdeling. Tijdens deze 2 jaar volgde ik een opleiding als referentie verpleegkunde in de stoma zorg. Daarna heb ik 10 jaar in het operatiekwartier gewerkt. Samen met de artsen, en multidisciplinair team stond ik klaar met de nodige adrenaline om de dagelijkse operaties tot een goed einde te brengen. Zowel als omloop en instrumenterende verpleegkundige deed ik mijn job met hart en ziel. Door mijn gezinssituatie ben ik na 10 jaar operatiekwartier in het onderwijs overgestapt. Daar heb ik 4 jaar als docent en stagebegeleidster aan de slag gegaan in een HBO5 opleiding verpleegkunde. Mijn diploma heb ik ondertussen behaald als leerkracht. Dagelijks ging ik in verschillende ziekenhuizen op stap samen met de studenten. Mijn kennis verruimen en doorgeven vond ik belangrijk. Met mijn rugzak vol kennis,zelfstandigheid, ervaring en gedrevenheid ging ik van start bij De verpleegsters. De zorg zelf uitvoeren was een te groot gemis, vandaar mijn keuze om in de thuiszorg te starten. Met mijn visie” patiënt staat centraal “ voer ik dagelijks de zorgen uit zoals ik zelf wens verzorgd te worden.

Jana


Hallo, mijn naam is Jana Andries. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in het gezellige Knesselare. Mijn favoriete bezigheid naast het werk is volleybal, dat ik vanaf dit jaar recreatief doe bij Maldegem. Ik studeerde van 2011 tot en met 2014 aan de Artevelde Hogeschool voor mijn Professionele Bachelor in de Verpleegkunde, waar ik met onderscheiding voor ben geslaagd. Gedurende mijn opleiding doorliep ik vele stages en het werd me vrijwel meteen duidelijk dat thuisverpleging helemaal mijn ding was. Tijdens mijn laatste examenperiode aan de hogeschool werd mij de vraag gesteld door Claudine om bij de groep te komen werken. Sinds juli 2014 ben ik dan ook bij deze schitterende groep ‘De Verpleegsters’ gestart. Ik doe het werk heel graag, en met het ganse team doen wij dagelijks ons best om iedereen de beste verzorging te geven.

Carine


Ik ben Carine De Jaeger woonachtig te Zomergem. Gehuwd en mama van 2 zonen. Ik werk reeds 30 jaar als verpleegkundige waarvan 26 jaar met hart en ziel in de thuiszorg regio Groot Maldegem – Knesselare. Door het volgen van bijscholingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen de thuiszorg. Ik volgde de cursus wondzorg waardoor ik mijn attest van referentieverpleegkundige behaalde.

Aline


Hallo, ik ben Aline. Ik ben afkomstig van Oostwinkel. Samen met mijn vriend ben ik in 2017 in het gezellige Adegem komen wonen. Ik ben in 2015 afgestudeerd als gegradueerde verpleegkundige te Gent. Tijdens mijn studies werd mij al snel duidelijk dat thuisverpleging volledig mijn ding was. Ik ben na mijn studies eerst 3,5 jaar in loondienst gaan werken. Sinds 2019 heb ik de stap gezet om als zelfstandige te gaan werken bij de fantastische groep ‘de verpleegsters’ van deze beslissing heb ik nog geen moment spijt gehad! Als collega’s springen we voor elkaar in de bres met als eind doel de beste zorg kunnen bieden aan de patiënten.

THUISVERPLEGING NODIG? 050 70 02 97

Contacteer ons